Vokiečiai siūlo rusams nešdintis: įvykiai Berlyno centre „susprogdino Z-patriotus“ (Video)  ()

Rusijos Federacijos karo prieš Ukrainą šalininkai negali nurimti po to, kai „Ptaška" Berlyno centre padainavo ant rusų tanko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dieną prieš tai Ukrainos karo medikė Kateryna „Ptaška“ Poliščiuk, žinoma kaip „Ptaška iš Azovostalio“, kartu su Ukrainos atstovais susitiko su Vokietijos prezidentu ir kancleriu. Svečiai paprašė Vokietijos vadovų sustiprinti paramą Ukrainai.

Kateryna taip pat atvyko į aikštę priešais Rusijos ambasadą, simbolinę vietą, kur neseniai buvo sumontuotas Bučoje sunaikintas Rusijos tankas T-72. Mergina užlipo ant karo mašinos bokštelio ir kartu su susirinkusiais rėmėjais atliko ukrainietišką dainą.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Jos ekspromtinio pasirodymo vaizdo įrašai akimirksniu pasklido socialiniuose tinkluose, o rusai iškart užpuolė „Ptaškos“ „TikTok“ puslapį. Šie vartotojai įprastu būdu pradėjo įžeidinėti ir grasinti K. Poliščiuk. Be to, daugelis taip įsižeidė, kad pradėjo rašyti, neva „Vokietija remia Rusiją“, o tūkstančiai emigrantų neša prie tanko gėlių. K. Poliščiuk nenusileido iki Z-patriotų lygio, pažymėdama, kad „komentaruose bombarduoja siaurapročiai“.

 

Verta paminėti, kad gėlės prie tanko Berlyne po keleto valandų tikrai atsirado. Tačiau tai buvo padaryta po O. Carevo skambučio savo gerbėjams, tačiau propagandistai šį faktą pateikė kaip dar vieną „pergalę“, neva gėlių padėjimą atliko karui besipriešinantys vokiečiai.

Taip pat buvo palikti lapeliai apie „taiką vietoj karo“, „pergalę“ ir „Vokietijos išvadavimą nuo anglosaksų“. Vokiečiai savo komentaruose apie šį poelgį reagavo santūriau ir prašė tuos, kurie palaiko karą, grįžti į tėvynę ir gyventi pagal sankcijas Rusijos Federacijoje, o ne Vakaruose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(196)
(3)
(193)

Komentarai ()