„Ant kojų pakeliama visa Ukraina“. Ždanovas skelbia, kokios gudrybės Baltarusijoje imasi Rusijos MiG-31 naikintuvai (Video)  ()

Ždanovas perspėjo apie Rusijos gudrybę pakeliant MiG-31.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas mano, kad Ukraina yra priversta paskelbti oro perspėjimą ir parengti oro gynybos sistemas, kai Baltarusijoje pakyla MiG-31, nes tai gali būti dėmesį atitraukiantis manevras.

Jis tai pasakė savo „YouTube“ kanale.

„Kalbama ne apie raketą „Kinzhal“. Pakilus lėktuvams MiG-31, Rusija matytų, kad neįjungiame oro antskrydžio sirenų ir tuo metu iššautų „Iskander“ ar kitų sparnuotųjų raketų salvę. Čia mūsų oro gynyba nėra kovinėje parengtyje. Raketos atskrenda tuo metu. Viskas vyksta tandemu. Todėl negalime ignoruoti grasinimų. Nes šis MiG-31 gali atitraukti dėmesį. O kol galvojame, parengti oro gynybą ar ne, pas mus jau skrenda sparnuotoji raketa. Ateityje, kai turėsime daugiasluoksnę oro gynybos sistemą, tikiuosi, galėsime į tai adekvačiai reaguoti“, – pabrėžė Olegas Ždanovas.

 

Primename, kad pastaraisiais mėnesiais Baltarusijoje dažnai kildavo Rusijos lėktuvai MiG-31, kurie yra „Kinzhal“ raketų nešėjai. Todėl Ukrainoje skelbiami oro pavojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(7)
(80)

Komentarai ()