To dar nebuvo! Garsus Rusijos propagandistas ragina skubiai nutraukti karą prieš Ukrainą  ()

Rusų propagandistas Stešinas pripažįsta, kad Rusijai nepavyks užimti net Sloviansko, nes rusai neturi jėgų nugalėti Ukrainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo korespondentai ir televizijos laidų vedėjai, anksčiau tikinę, kad Rusija „per 3 dienas užkariaus visą Ukrainą“, dabar pripažįsta, kad Rusija visiškai neturi jėgų užimti net Donbaso, tad belieka tik įšaldyti konfliktą ir nutraukti karo veiksmus.

Apie tai Rusijos žiniasklaidai pasakojo žinomas leidinio „Komsomolskaja Pravda“ karo propagandistas Dmitrijus Stešinas, anksčiau aktyviai pasisakęs už visos Ukrainos okupaciją. Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis atkreipė dėmesį į tą pasisakymą.

Stešinas pripažįsta, kad Rusijos okupacija atnešė sunkumų Doneckui: miestas turi rimtų problemų su vandeniu, o maisto kainos 2 kartus didesnės nei Maskvoje. Negana to, okupuotas Doneckas yra beveik tuščias, daug namų su išdaužytais langais.

Tačiau labiausiai nustebino tai, kad Rusijos propagandistas ragina skubiai nutraukti karą prieš Ukrainą, nes Rusija neturi jėgų pasiekti pergalę. „Manau, kad jei yra politinė galimybė nepažeidžiant Rusijos ir Rusijos žmonių interesų, reikia sustabdyti ir užšaldyti karą. Jei kas galvoja kitaip, tegul ateina čia. Jei yra manančių, kad reikia stumtis ir stumtis iki galo - iš fronto linijos konfigūracijos ir karo veiksmų metu matome, kad šiuo metu mes nelabai pajėgiame stumtis. Cugcvangas, kaip sako šachmatuose, kiekvienas kitas ėjimas tik pablogina situaciją“, – sakė propagandistas ir pridūrė, kad nei Kyjivo, nei net Sloviansko nepavyko užimti.

(109)
(3)
(106)

Komentarai ()

Susijusios žymos: