F-35 sunaikintas vos po 8 sekundžių – DI valdomas monstrinis ateities ginklas šluoja viską savo kelyje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2023-03-02 13:34
Santrauka - ginklas, kuris egzistuoja tik kaip wishful thinking parametrų kratinys neparemtas jokiais technologiniais pasiekimais simuliacijoje yra nenugalimas vs technologijos kurioms +- 10 metų. Dar galėjo simuliacija padaryti kad ir tas pats naikintuvas vs rusas su šluotkočiu - realistiškiau.
kestutisz 2023-03-02 13:50
Dar trūksta kokios simuliacijos, kad koks hipergarsinis pėstininkas-terminatorius turėtų irgi didesnius šansus prieš bet kokį realų kareivuką.
bahuriux 2023-03-02 20:49
Tas hipergarsinis lėktuvas net simuliacijoj turėno sudegti nuo trinties, nebent buvo îjungtas "god mode," nes 4 ir 5 kartos naikintuvai neskraido tame pačiame aukštyje kaip hipotetiniai hipergarsiniai lėktuvai, nes nuo kokių 4-5 machų sudegtu, jei jiems reikėtu skristi arti žemės paviršiaus tokiu greičiu. Taip pat ir hipergarsinės raketos yra tik raketos (rocket, o ne missile) be tikslaus nutaikymo ir taikinio sekimo,, nes plazma susidariusi nuo trinties yra neskaidri nei jokiom EM bangoms, tai nei IR sekimas neveiks nei radaru valdyti neis, reikės mažinti greitį o tada tai tik įprasta valdoma raketa oras-oras bus.