Rusijoje ant kojų pakelti visi: ieškojo, kas sprogo šalia Maskvos, kur kuriamos „Iskander“ raketų sistemos  ()

Nepaprastųjų situacijų ministerija ir policija sprogimo šaltinio taip ir nerado.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-04 Rusijoje ant kojų pakelti visi: ieškojo, kas sprogo šalia Maskvos, kur kuriamos „Iskander“ raketų sistemos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 3-iosios naktį, už šimto kilometrų nuo Maskvos, Kolomnos priemiestyje, nugriaudėjo galingas sprogimas, kuris buvo girdimas visose gyvenvietės vietose. Vietos gyventojai pranešė apie įtartiną švilpimą, sprogimą, švytėjimą ir dūmus.

Tačiau po tris valandas trukusių paieškų nei Nepaprastųjų situacijų ministerija, nei policija sprogimo šaltinio taip ir nerado. Tačiau, anot Rusijos „Telegram“ kanalų, paieškos geografija išsiplėtė. Jie ieškojo rajonuose, esančiuose šalia Kolomnos – Ramenskio ir Voskresenskio.

„Vietos gyventojų apklausa nedavė jokių rezultatų. Žmonės išgirdo sprogimą skirtingose ​​vietose. Vaizdo įrašas su švytėjimu, apie kurį vietiniai galvojo, kad jis kilo dėl sprogimo, pasirodė esąs švytėjimas, sklindantis iš vietinių didelių šiltnamių“, – rašo „Baza“.

 

Paieškos buvo sustabdytos iki ryto.

Kaip ir tikėtasi, propagandistai jau sugalvojo, kad neva sprogimo garsą skleidė MIG lėktuvo perėjimas į viršgarsinį greitį danguje virš miesto netoli Maskvos.

Beje, Kolomnoje randasi vienas iš Rusijos projektavimo ir tyrimų bei gamybos centrų pirmaujančių karinės įrangos srityje, jame kuriamos „Iskander“ raketų sistemos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(1)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: