„Tai nulems visą XXI amžiaus eigą“ - artėja galingi įvykiai (Video)  ()

Politologas Andrejus Piontkovskis įsitikinęs, kad Ukraina nustatys XXI a. eigą, ir tai įvyks artimiausiu metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lemiami karo Ukrainoje įvykiai įvyks per artimiausius du-tris mėnesius. Kalbama apie planuojamą Ukrainos kariuomenės kontrataką.  Tokį požiūrį „24 kanalo“ eteryje išsakė politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis. 

„Visi lemiami įvykiai įvyks per du ar tris mėnesius. Viską pamatysime. Ukraina nulems XXI a. eigą, ir ji bus nustatyta per artimiausius mėnesius“, - sakė ekspertas. 

Komentuodamas Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio kvietimą į liepos 11-12 d. Vilniuje vyksiantį NATO viršūnių susitikimą ir atsakydamas į laidos vedėjo klausimą apie Kijevo euroatlantines perspektyvas, politologas teigė, kad Ukraina jau dabar de facto yra Šiaurės Atlanto aljanso narė. 

„Tai išreiškiama tuo, kad Ukraina ryžtingai ginkluojasi NATO. Be to, Ukraina dabar yra vienintelė kariuomenė, kuri saugo visas Europos NATO nares. Kaip tai bus įforminta de jure (Ukrainos narystė NATO – red.) – Stoltenbergas, Zelenskis ir Bidenas ras formulę“, - pridūrė analitikas. 

 

Be to, politologas įsitikinęs, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas jau „susitaikė su pralaimėjimu kare, bet negali susitaikyti su pralaimėjimu kovoje už savo gyvybę“. 

Pasak politologo, „Rusijoje politinė ir fizinė mirtis yra neatsiejamos sąvokos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(1)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: