Žlugo itin slapta ir pavojinga FSB operacija: atskleista paslaptis, kas buvo suplanuota Brianske (Video)  ()

Rusijos opozicionierius ir politikos strategas Abasas Galiamovas apie įvykius Briansko srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius ir politikos strategas Abasas Galiamovas linkęs manyti, kad puolimą Briansko srityje surengė FSB, tačiau dėl informacijos nutekinimo viskas klostėsi ne pagal planą. Tai ekspertas sakė interviu su Aleksejumi Gomonu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „V gostiach u Gordona“.

Pokalbio metu Galiamovas užsiminė apie žinomą Rusijos opozicionierių ir žmogaus teisių aktyvistą Vladimirą Osečkiną. Jis daug metų dirbo žmogaus teisių apsaugos teisėsaugos aplinkoje, kurioje užsitarnavo reputaciją, todėl opoziciškai nusiteikę pareigūnai (o tokių tikrai yra) suteikia jam informacijos.

„Prasidėjus karui, vienas iš FSB šaltinių, sąlygiškai pasivadinęs „Permainų vėju“, karts nuo karto rašė Osečkinui ir kalbėjo apie situaciją biure“, – aiškino Galiamovas.

Situacijoje su Briansko sritimi šis paslaptingasis FSB pareigūnas parašė trumpą laišką Osečkinui, pažadėdamas, kad dienų bėgyje jis viską paaiškins plačiau. Šiame laiške jis teigė, kad „čekistai“ tikrai suplanavo kažkokią provokaciją. Jie sukūrė specialius koridorius, pro kuriuos turėjo patekti ukrainiečiais apsimetę žmonės.

 

„Tie pseudoukrainiečiai turėjo įeiti per specialius koridorius, atlikti darbą ir pranešti, kad apšaudė autobusą, vaikai žuvo, o jie paėmė įkaitus. Visa tai buvo suplanuota jiems. Tačiau šis planas žlugo, jis buvo nutekintas dėl vidinės konkurencijos. Arba kažkas bandė pakišti Bortnikovą, arba dar kas nors. Apskritai planas buvo nutekintas, manoma, ukrainiečiams, todėl, likus valandai iki fiktyvios DRG ten nukeliavo tikrasis DRG, ir viską jiems sumaišė. Todėl kilo chaosas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(2)
(108)

Komentarai ()

Susijusios žymos: