Karas atėjo į Rusiją! Oficialiai paskelbtas video, ką Rusijoje sudaužė „Kraken“ (Video)  ()

Ukraina patvirtino, kad smogė Rusijoje esančiam objektui: paskelbtas sprogimo vaizdo įrašas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į stebėjimo bokštą Briansko srityje buvo paleisti keli nedideli bepiločiai orlaiviai, o vienas iš jų detonavo įrangą ant bokšto viršaus.

Ukrainos specialusis padalinys „Kraken“, pavaldus šalies karinės žvalgybos tarnybai, sekmadienį pranešė apie bepiločio lėktuvo smūgį stebėjimo bokštui Briansko srityje. Kijevas paprastai nepatvirtina dalyvavimo smūgiuose Rusijos teritorijoje.

„Telegram“ kanale paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip į bokštą paleidžiami keli nedideli dronai, o vienas iš jų susprogdina aparatūrą ant bokšto viršaus. Publikacijoje nenurodoma, kada dronai buvo paleisti. Dalis dronų kameros vaizdo įrašo, kuriame galėjo būti rodoma informacija apie datą ir laiką, buvo užtemdyta.

Rusijos pasienio regionų valdžios institucijos reguliariai praneša apie dronų atskridimus ir oro gynybos operacijas. Pastaruoju metu dronai pradėjo skraidyti ir į teritorijas, kurios nesiriboja su Ukraina.

Tačiau Kijevas paprastai oficialiai nepatvirtina dalyvavimo smūgiuose Rusijos teritorijoje. Kaip pažymi „The New York Times“, Ukraina dėl tokių atakų laikosi „sąmoningo dviprasmiškumo“ politikos ir labai retai prisiima atsakomybę.

 

Briansko valdžia apie smūgius stebėjimo bokštui nepranešė.

Praėjusią savaitę pranešta apie bepiločių orlaivių smūgius Belgorodo, Briansko, Maskvos srityse, Krasnodaro krašte ir Adygėjoje. Ši ataka buvo didžiausia nuo karo pradžios Rusijoje, vienas iš dronų nukrito už 70 km nuo Maskvos, o kitas – tokiu pat atstumu nuo V. Putino rezidencijos Sočyje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(1)
(148)

Komentarai ()

Susijusios žymos: