„Nuostoliai yra beprotiški“: ką reiškia „Terminator“ pasirodymas Luhansko fronte  ()

Sudėtinga, bet kontroliuojama situacija stebima Luhansko fronto sektoriuje, o sunkiausia situacija išlieka prie Kreminos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-07 „Nuostoliai yra beprotiški“: ką reiškia „Terminator“ pasirodymas Luhansko fronte  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kreminos rajone nuolat vyksta sunkios kovos ir apšaudymai. Būtent ten priešas meta daug rezervų: ir personalo, ir sunkiosios technikos. Tačiau okupacinės pajėgos ten vis dar patiria beprotiškus nuostolius. Tai Luhansko karinės administracijos vadovas Serhijus Haidajus paskelbė naujame interviu.

Kaip sakė Haidajus, Kreminos apylinkėse prieš kelias savaites Ukrainos gynybos pajėgos likvidavo „Terminator“. „Tai - tokia moderni mašina tankų puolimui palaikyti. Rusijoje jų nėra tiek daug, nes tokią techniką gana sunku gaminti“, – aiškino Luhansko srities karinės administracijos vadas.

„Terminator“ naudojimas Luhansko fronte rodo, kad ši sritis rusams labai svarbi: jie nori ten prasiveržti, bet jiems nesiseka. Rusijos okupacinės pajėgos patiria beprotiškus nuostolius, tvirtina Haidajus. Pavyzdžiui, prieš kelias dienas iš trijų Ukrainos gynėjų pozicijas mėginusių šturmuoti kuopų atgal grįžo tik dvi.

(140)
(5)
(135)

Komentarai ()

Susijusios žymos: