„P#$@% jam bus!“. Rusijos kariškiai žada kai ką padarytis su Putinu (Video)  ()

Rusijos kariškis nesusilaikė ir papasakojo apie savo požiūrį į karą prieš Ukrainą bei išpranašavo Rusijos kariuomenės vadovybės ateitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariškiai pavargo nuo karo prieš Ukrainą ir pradeda reikalauti teisių iš savo vadų. Okupantai, puolantys nepriklausomą ir suverenią šalį, staiga prisiminė įstatymus ir pareikalavo laikytis sutarties sąlygų. Vadovybė suskubo juos nusodinti – agresoriai negali tikėtis, kad bus laikomasi „įstatymo“, ir Ukrainoje kovos iki paskutinio žmogaus.

Sprendžiant iš Ukrainos gynybos ministerijos Generalinio žvalgybos štabo perimto okupanto pokalbio su pažįstamu, pasibaigus sutarčiai rusai namo neišleidžiami. Vyriškis vado veiksmus pavadino „žmonių grobimu ir sulaikymu“.

Be to, rusų kariškis sako: „Kremlius vykdo ukrainiečių ir savo žmonių genocidą, už kurį netrukus sumokės.“

„Žmonės, kuriuos jie, b%@$, nori išgelbėti, taikūs žmonės... Noriu pasisakyti, bet bijau, kad vėliau mane už tai pasodins į kalėjimą...“ - sako okupantas.

„Niekam, na@#$, nereikia tos žemės, ir niekam, na@#$, nereikia tų žmonių, kurie ten gyvena“, - atsako jam pašnekovas.

Rusijos kariškis pripažino, kad Rusijos kariuomenė patyrė daug nuostolių, ypač prie Bachmuto, kur toliau vyksta „mėsmalė“. Be to, į frontą metami neapmokyti mobilizuoti vyrai, kurie tampa tik nauju Ukrainos artilerijos taikiniu.

 

„Jei Vovka per artimiausius porą mėnesių neužkirs kelio visam šitam š*&%$, pi#$@% jam bus! Duok Dieve, jis baigs savo prezidentavimą“, - sako Rusijos kariuomenės kareivis.

Pasak jo, V. Putinas gali būti pašalintas, nors jo pašnekovas prasitarė, kad Rusijos prezidentas ruošia atsitraukimo kelius.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(124)
(1)
(123)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: