Išgyventi jokių šansų: nufilmuotas įspūdingas smūgis „Wagner“ – atrodo, Ukraina turi naują ir labai rimtą ginklą (Video)  ()

Ukrainos oro pajėgos netoli Bachmuto sudavė epinį smūgį „Wagner“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-11 Išgyventi jokių šansų: nufilmuotas įspūdingas smūgis „Wagner“ – atrodo, Ukraina turi naują ir labai rimtą ginklą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprogimo galia buvo tokia, kad soc. tinkluose pradėta įnirtingai kalbėti apie tai, kad Ukraina turi naują ir labai rimtą ginklą. Manoma, kad buvo naudojamos JDAM bombos.

Apie tai savo „Telegram“ tinklaraštyje rašo žinomas Ukrainos žurnalistas, karo stebėtojas Aleksandras Kušnaris.

Nustatyta vieta, kur smogė Ukrainos oro pajėgos. Tai Kurdiumivkos kaimas, esantis į šiaurę nuo Bachmuto. Už šį fronto sektorių atsakingas „Wagner“.

Kušnaris išreiškė nuomonę, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos netrukus išplės JDAM bombų panaudojimą fronte, o tai Rusijos armijai gresia dideliais nuostoliais.

„Atsižvelgiant į tai, kad Ukrainos karinės oro pajėgos netrukus gaus 30 MiG-29 vienetų iš Lenkijos ir Slovakijos, o JAV sandėliuose yra šimtai tūkstančių JDAM, ir jų gamyba yra pigi, atrodo, kad pradedu giliau suprasti „Wagner“ vadovo nervingumo priežastis“, – rašė žurnalistas.

 

 

„Joint Direct Attack Munition“ (JDAM) – tai didelio tikslumo sklandančios bombos, pagamintos visame pasaulyje žinomos JAV kompanijos „Boeing“. Sviedinys aprūpintas sparnais, leidžiančiais efektyviai manevruoti ir pasiekti taikinį su galimu vos 11 metrų nuokrypiu. Smūgio nuotolis yra apie 28 km.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(0)
(141)

Komentarai ()

Susijusios žymos: