„Ką tik įvyko specialioji Kremliaus operacija“ – skelbiama apie įvykius Moldovoje  ()

„Pasakojimai apie „teroro išpuolį“ nepripažintoje Padniestrėje yra specialioji Kremliaus operacija“, – patikino Michailas Podoliakas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-11 „Ką tik įvyko specialioji Kremliaus operacija“ – skelbiama apie įvykius Moldovoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos melas apie Ukrainos pasirengimą invazijai į Padniestrę buvo greitai pamirštas. Dabar rusai sugalvojo naują istoriją: kaltina ukrainiečius rengus „teroristinį išpuolį“ nepripažintoje „respublikoje“.

Apie tai socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Michailas Podoliakas.

„Rusijos Federacija bando pulti Moldovą. Tai akivaizdu. Pirmas etapas – pranešimai apie Ukrainos „invaziją“ Padniestrėje. Antrasis etapas – bandymas surengti perversmą Kišiniove. Dabar trečiasis etapas – Ukrainos kaltinimas rengus „teroristinį išpuolį“ Padniestrėje. Viskas akivaizdu ir viskas yra melas“, – rašė Podoliakas.

Anot jo, per Moldovą Rusija bando demonizuoti savo agresijos auką – Ukrainą.

 

„Ukraina neturi motyvų įvykdyti tai, kas gali būti kvalifikuojama kaip teroristinis išpuolis... Turime ką veikti mūšio lauke. Rusija šiandien nuolat įvairiose platformose sako frazę „teroristinė ataka“... Tai yra operacija, kuria siekiama parodyti, kad neva ne tik ji daro nusikaltimus... Ir tai yra tą dieną, kai ji sparnuotosiomis ir hipergarsinėmis raketomis atakuoja milijoninius Ukrainos miestų gyvenamuosius rajonus“, – sakė Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(23)
(39)

Komentarai ()