„Kentėk, gražuole“: Girkinas tiesiog sunešiojo „Wagner“ vadą Prigožiną  ()

Konfliktas tarp diversanto Igorio Girkino ir „Wagner“ lyderio Jevgenijaus Prigožino vėl paaštrėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos federalinės saugumo tarnybos diversantas Igoris Girkinas (Strelkovas) ir „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas apsikeitė nauja įžeidimų porcija.

Dviejų „karo partijos“ atstovų konfliktas vėl įgavo pagreitį, praneša Dialogue.UA.

Strelkovas pasinaudojo apgailėtina Prigožino pozicija ir sudavė „smūgį“. Jis paskelbė labai griežtą įrašą, atsakydamas į Prigožino skundus, kad jo ir „Wagner“ sunaikinimas prives Rusiją prie „visiško gėdingo pralaimėjimo“ kare prieš Ukrainą.

Strelkovas netikėtai papriekaištavo Prigožinui, kad šis išpažįsta mirties kultą, ir net užsiminė apie „Wagner“ nacizmą.

„Jevgenijus Viktorovičius (Prigožinas - red.)... sukūrė savo asmeninį „juodąjį cirką“ (...), raitosi arenoje kaukolių, labai primenančioje SS divizijos „Totenkopf“ emblemą, ir kitų savo nuosavo tamsaus su kriminaliniu atspalviu mirties kulto aksesuarų fone“, - rašė rusų diversantas, užsimindamas apie „Wagner“ emblemą.

Jis pripažino, kad „Wagner“ likvidavimas iš tiesų bus žingsnis link Rusijos Federacijos pralaimėjimo kare prieš Ukrainą. Tačiau, sprendžiant iš jo žodžių, labiau pražūtinga Rusijos Federacijai yra pati Prigožino veikla.

 

„Tai, kad „Wagner“ veidas yra Prigožinas, yra „orkestro“ nelaimė. Bet toks jau visų samdinių likimas: „Kas mergaitę vaišina, tas ją ir šokdina“... Patinka, nepatinka – kentėk, gražuole (rus. Nravitsa, nenravitsa, terpy, krasavica)!“ – dainos žodžiais rašė FST diversantas.

„Mergaitės“ temą Strelkovas, matyt, iškėlė atsakydamas į neseniai Prigožino jam mestą įžeidimą. „Wagner“ vadeiva neseniai pavadino jį „sese“, patikslinęs, kad jis „merginų neįžeidinėja“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(1)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: