Visiškas fiasko! Ukraina supleškino naujus T-90 tankus prie Kreminos - skelbiama, ką daro rusai  ()

Okupantai Kreminos kryptimi pereina prie senųjų tankų, teigia Haidai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos palaipsniui naikina Rusijos rezervus. Dėl didelių karinės technikos nuostolių rusų okupantai priversti pereiti prie senų tankų Kreminos kryptimi.

Apie tai „Telegram“ pranešė Luhansko karinės administracijos vadovas Serhijus Haidai. Pasak jo, iš pradžių rusai šia kryptimi metė naujus T90. Tačiau po dviejų savaičių jie buvo priversti grįžti prie T72, nes T90 baigiasi.

Haidai pridūrė, kad tai lėmė sėkminga ukrainiečių gynėjų veikla. Luhansko srityje rusai sukaupė atsargų, įrangos ir šaudmenų. Dabar Ukrainos ginkluotųjų pajėgų naikintuvai po truputį juos naikina.

Aktyvūs mūšiai vyksta per puolimo bandymus, kurie kasdien vyksta Svatovo-Kupiansko kryptimi, Kreminos ir Limano kryptimis, taip pat Bilohorivkos kryptimi. Serhijus paaiškino, kad okupantai nuolat bando pralaužti Ukrainos gynybą, tačiau padėtis išlieka stabili.

 

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko sakė, kad Rusijos okupantai Ukrainoje dabar naudoja tankus, daugiausia iškomplektuotus, nes visos invazijos metu turėtos šarvuotos transporto priemonės jau seniai sunaikintos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(4)
(78)

Komentarai ()

Susijusios žymos: