„Neklausykite prognozių“. SBU pulkininkas atskleidė tikrąją situaciją su Ukrainos kontrpuolimu  ()

Ukrainos saugumo tarnybos pulkininkas Romanas Kostenko paragino ukrainiečius kritiškai vertinti bet kokias prognozes dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo laiko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parlamento nacionalinio saugumo, gynybos ir žvalgybos komiteto sekretorius atvirai pareiškė, kad niekas Ukrainoje nežino tikslios didelės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo pradžios datos. Romanas Kostenko mano, kad ekspertų prognozės, kurias jie išsako, tėra spėlionės. Jos neturi nieko bendra su realia padėtimi fronte.

Pulkininko Romano Kostenko interviu televizijos kanalui „Pryamiy TV“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Žinomas „kiborgas“ nurodė argumentus, kodėl nereikėtų tikėti prognozėmis dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo laiko: „Niekas negali pateikti tikslių skaičių. Tai priklausys nuo daugelio dalykų. Galbūt atsargas, kurias ruošiame kontrpuolimui, reikės mesti, kad sustabdytume priešo puolimą, taigi viskas priklausys nuo situacijos, kuri, manau, susiklostys po mėnesio, kai pasikeis orai“.

Romanas Kostenko taip pat sakė: „Kada tiksliai pereisime į kontrpuolimą, kada turėsime visus tuos galvosūkius, apie kuriuos kalbėjau anksčiau - tai įranga, tai oro sąlygos, kurios daro didelę įtaką. Vakar apie kažką galvojome, šiandien, bet oras, pavyzdžiui, gali viską sugadinti. Įvedame aukštųjų technologijų dalykus, kurie naikina priešą, o paprastas oras gali visa tai pakeisti ir paankstinti keliomis dienomis“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(190)
(4)
(186)

Komentarai ()

Susijusios žymos: