Tai susprogdino socialinius tinklus! Nufilmavo, ką daro Ukrainos karys su okupantu tiesiog mūšio metu (Video)  ()

Ukrainos karys įsibrovėliui bandė paaiškinti, kad veltui atėjo į namus, į kuriuos nebuvo kviestas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašas, kuriame Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys kalbasi su už sienos stovinčiu Rusijos kariu. Ukrainos karys įsibrovėliui bando paaiškinti, kad veltui atėjo į svetimus namus, kur nebuvo kviestas. Rusijos karys mūšio metu gyvenamajame rajone yra vos keli metrai nuo Ukrainos gynėjo.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“:

„Tu atėjai man pasakyti, kaip man gyventi. Aš namie. Atėjai tvarkyti reikalų mano namuose. Kur mano troboje yra mano taisyklės. Atėjai man pasakyti, kaip gyventi. Aš namie! Ne tavo virtuvėje, tavo kambaryje... Aš nenurodinėju tau, kur šikt, kur mesti šiukšles. Tu man aiškini, kaip valgyt, kaip šikt! Aš namie, tu - ne! Mes gyvenome normaliai, jūs atėjot savo tvarkos daryti“ – okupantui dėstė Ukrainos karys.

Rusijos okupantas atsakė, bet jo žodžiai vaizdo įraše sunkiai girdimi - jis sako, kad supranta, bet kiekvieną jo „suprantu“ lydi „bet“. Panašu, kad kalbama apie Donbasą, Ukrainos karys atsako, kad tai - ne rusų reikalas. Paskui, regis, rusas užsimena apie 2014 metų įvykius, nes Ukrainos gynėjas atsako apie Janukovyčių. Akivaizdu, kad rusas nemanė, kad yra neteisus, net jei suprato, kad yra svetimuose namuose.

 

Po trumpo pokalbio vėl prasideda kova. Antrajame vaizdo įraše matomas kilęs susišaudymas. Laimei, Ukrainos karys išsigelbėjo - buvo sužeistas, bet liko gyvas.

Socialinių tinklų naudotojai pastebi, kad ukrainiečiams šis karas – patriotinis, jie kovoja už savo žemę ir už savo šalį. Tuo tarpu įsibrovėliai buvo verčiami užgrobti svetimą šalį išgalvotu pretekstu.

„Rusijos kariuomenė pasmerkta, neįmanoma laimėti karo prieš tautą“, – rašo vartotojai.

(247)
(10)
(237)

Komentarai ()

Susijusios žymos: