[ŽT] „Jis visas kruvinas“. Neįtikėtina istorija - rusas sudegino savo pasą ir ką padarė toliau (Video)  ()

Soso Glonti perėjo į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pusę ir saugo Ukrainą nuo rusų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2022 metų vasario 24 dieną Rusijos pilietis sieną su Ukraina kirto legaliai, o ne tanku, kaip daugelis kitų rusų. Soso Glonti perėjo į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pusę ir saugo Ukrainą nuo rusų.

Jis sudegino savo Rusijos pasą. Pasak kovotojo, jam šis raudonas Rusijos pasas yra siaubo, vykstančio ištisus metus, simbolis.

„Jis man visas kruvinas“, – kalbėjo rusas.

„Net negalėjau pagalvoti, kad, turėdamas Rusijos pilietybę, tiek metų ten pragyvenęs, treniruodamasis, tobulėdamasis fiziškai, dvasiškai, dabar stovėsiu kitoje pusėje, ginsiu Ukrainą nuo Rusijos, nuo Rusijos valdžios ir agresijos“, - kalbėjo Soso Glonti.

Jis pažymėjo, kad 2022 metų vasario 22 dieną buvo Maskvoje. Jau po Putino kalbos apie kvazirespublikų „įjungimą“ suprato, kad situacija eskaluojasi.

„Greitai imu bilietą į Baltarusiją, į Minską. O 24 dieną, pusę penkių ryto, esu pasienyje. Ir, tiesą sakant, už manęs skraidė raketos“, – prisiminė karys.

Jis gynė karščiausius taškus: Hostomelį, Bučą, Vyšhorodą. Gynė Kyjivo jūrą, o paskui nuėjo Charkivo kryptimi. Be to, Soso Glonti socialiniuose tinkluose pasakoja apie tai, ką iš tiesų mato Ukrainoje.

 

„Visų pirma, mano pagrindinis tikslas yra parodyti, kas čia vyksta, sakyti tiesą tiems žmonėms, kurie yra kitoje pusėje“, - sakė jis.

Glonti, kaip ir visi ukrainiečiai, įsitikinęs, kad Kyjivas laimės. Jis taip pat patikino, kad bus „su Ukraina iki galo, kad pagaliau išsilaisvintume ir gyventume laimingai ir taikiai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(187)
(0)
(186)

Komentarai ()

Susijusios žymos: