[ŽT] „Aš priblokšta“ – Latynina pašiurpusi, ką padarė Prigožinas  (0)

Rusijos kariuomenės dalių nesantaika pasiekė tokį lygį, kai Prigožinas pradėjo viešai skelbti slaptus dokumentus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-22 [ŽT] „Aš priblokšta“ – Latynina pašiurpusi, ką padarė Prigožinas  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konfrontacija ir skandalai Rusijos kariuomenėje pasiekė tokį mastą, kuris rodo, kokia baisi padėtis yra Rusijos okupacinėse pajėgose. Tai pareiškė žinoma Rusijos žurnalistė ir istorikė Julija Latynina, komentuodama atvirą „Wagner“ vadovo Prigožino laišką gynybos ministrui Šoigu su prašymu „neleisti atkirsti jo dalinių Bachmute“.

Savo „Twitter“ puslapyje ji pažymi, kad toks dokumentas turi neįtikėtiną vertę Rusijos priešininkams ir būtų didelis proveržis, jei Ukrainos ginkluotųjų pajėgų žvalgybos tarnyba būtų galėjusi jį gauti savo dispozicijon. Tačiau to neprireikė, nes Rusijos kariuomenėje konfliktų lygis pasiekė tokį lygį, kai Prigožinas viešai skelbia slaptus dokumentus, siekdamas gauti kariuomenės pagalbą per viešumo skandalą. Tikėtina, kad rusams fronte darosi labai sunku.

„Esu tyliai priblokšta. Sakykite, jei žvalgybos karininkas karo metu būtų gavęs tokį popierių, tai būtų buvęs aukštasis pilotažas! O jei jis būtų buvęs paviešintas, mane šiurpas ima, kai pagalvoju, kas būtų nutikę tam plepiui. O štai jis yra viešai prieinamas, nors ir be „slapto priedo“, - sako žurnalistė.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(2)
(112)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: