„Kas už tai atsakingas?!“ Propagandos isterija – sužinojo ką užnugaryje daro Ukraina  ()

Rusų karo propagandistai piktinasi visišku Rusijos atsilikimu nuo JAV, kuris okupantams tapo tikra staigmena po invazijos į Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjus metams po Rusijos kariuomenės įsiveržimo į Ukrainą, Z propagandistai suprato, kad „antroji pasaulio armija“ egzistuoja tik popieriuje. Vienas didžiausių Rusijos karinių „Telegram“ kanalų „Veterano užrašai“ sukėlė skandalą internete, piktindamasis, kad Maskva neturi modernių palydovinių karo sistemų.

Rusija, kuri vis dar laiko save „kosmine supervalstybe“, neturi palydovinės žvalgybos ir didelio tikslumo ginkluotės sistemų, galinčių identifikuoti ir pataikyti į technikos koncentraciją, kurią Ukrainos kariuomenė ruošia kontratakoms.

Rusijos karo korespondentas praneša, kad didelės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų šarvuočių kolonos be jokių problemų juda fronto zonoje ir kaupiasi užnugario zonose. Kartu rusai negali jų nei aptikti, nei sunaikinti, nes neturi moderniausių kovos sistemų, kuriomis disponuoja pagrindinė Ukrainos karinė sąjungininkė JAV.

 

 

Kartu „antrosios pasaulinės armijos“ mito paneigimas tapo toks skausmingas Rusijos karo propagandistui, kad jį ištiko isterija. Jis reikalauja surasti ir nubausti kaltininkus.

„Kur yra palydovinė žvalgyba? Kur hiperspektriniai palydovai visomis oro sąlygomis, kaip amerikiečių, kurie seka visų mūsų karių judėjimą bet kokiu oru? Kur labai tikslūs ginklai, galintys greitai smogti tokiems konvojams? Kas už tai atsakingas?“ - piktinasi jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(0)
(95)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: