Rusija pradėjo žvėriškai žudyti iš karo grįžusius „didvyrius“: kas vyksta?  ()

Jau žinomi mažiausiai du atvejai, kai buvo žiauriai nužudyti Ukrainoje išgyvenę ir namo grįžę rusų okupantai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje sparčiai didėja potencialių „Wagner“ samdinių skaičius, taigi ir naujų „didvyrių“. Kiknuro miesto tipo gyvenvietėje, esančioje už 200 km į pietvakarius nuo Kirovo, buvo apiplėštas ir nužudytas okupantas Daniilas Razumovas. Pagal propagandistų versiją, okupantas vasario mėnesį grįžo namo, o kovo 5 d. naktį buvo apiplėštas ir sumuštas iki komos.

„Daniilas buvo mušamas kelias valandas, paskui virve pririštas prie automobilio ir valkiojamas po gyvenvietę – jo nugara buvo apnuoginta iki kaulų, o vietoj galvos – išpampęs kamuolys su didžiule skyle. Kovo 7 d. Razumovas mirė ligoninėje“, - teigė „Telegram“ kanalas „Tryliktasis TG“.

Vietiniai gyventojai sako žinantys žudikų pavardes. Kompanija jau seniai terorizuoja jų kaimą, o policija bando užglaistyti padėtį. Vienas iš įtariamųjų netgi prisiėmė kaltę, o baudžiamoji byla iškelta pagal straipsnį „mirties sukėlimas dėl neatsargumo“.

Kita istorija įvyko netoli Sankt Peterburgo. Vasario 22 d. prie naktinio klubo buvo sumuštas 41 metų pėstininkas Aleksejus Lymaras. Nužudytojo okupanto žmona teigia, kad konfliktas įvyko po to, kai Lymaras norėjo užeiti į barą ir išgerti. Apsauga vyro neįleido, jis ėmė primygtinai reikalauti ir kilo muštynės. Okupantą penkiese mokė mandagių manierų, o kai Lymaras pradėjo vartoti necenzūrinius žodžius, Rosgvardija paguldė jį veidu į asfaltą ir nutrenkė elektrošoku. Chuliganas buvo nuvežtas į policijos nuovadą ir nubaustas pinigine bauda.

 

Jis buvo atvežtas į ligoninę su daugybiniais lūžiais, stemplės plyšimu ir t. t. Dvi savaites buvo be sąmonės, bet mirė taip ir nepabudęs iš komos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(8)
(138)

Komentarai ()

Susijusios žymos: