[ŽT] „Tai fantastiška. Iki šiol tai buvo neįsivaizduojama“. Girkinas įrašė precedento neturintį video (Video)  ()

„Kremlius mato daug daugiau nei tu ir aš. Jie supranta, kad griūtis jau arti.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-23 [ŽT] „Tai fantastiška. Iki šiol tai buvo neįsivaizduojama“. Girkinas įrašė precedento neturintį video (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai, buvęs DLR lauko vadas Igoris Girkinas, įrašė precedento neturintį vaizdo pranešimą Putinui, kuriame Rusijos prezidentą pavadino skuduru ir patarė užsičiaupti. Be to, kovotojas teigė, kad dėl visko, kas vyksta (Rusijos kariuomenės pralaimėjimas – red.), yra didžiulė Rusijos Federacijos prezidento kaltė, kuris ir dabar elgiasi „tarsi ne didžiulės šalies prezidentas, su daugiau nei tūkstančio metų istorija, bet kaip koks skuduras“.

Negirdėtai drąsų Girkino pareiškimą pakomentavo Ukrainos parlamentaras Oleksijus Gončarenko.

„Tai yra fantastiška. Dar visai neseniai Putinas buvo visiškas šeimininkas Rusijoje. Ir ten visko galėjo nutikti, bet ne tai. Šiandien visa tai vyksta prieš mūsų akis. Kodėl? Taip, nes tai visiška nesėkmė ir žlugimas. Ir apie tai Girkinas taip pat užsimena, kad rusai laukia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo ir jau dreba“, – savo „YouTube“ kanale sakė Gončarenko.

Girkinas perspėja, kad „priešas ruošia didelį puolimą, o mes nežinome, kiek iki jo liko“. Anot jo, greičiausiai tai bus balandžio vidurys, ukrainiečiai smogs iš karto daugelyje sričių. Tuo pačiu metu Rusijos armija turi labai neįtikinamų nesėkmių, pažymėjo Gončarenko. „Tas pats Girkinas abejoja, kad rusai paims Bachmutą ir pabrėžia, kad „Wagner“ potencialas jau išnaudotas“, – pridūrė deputatas.

 

Tačiau pati optimistiškiausia išvada iš viso to yra ta, kad Putinas jau daromas atpirkimo ožiu, sakė Gončarenko. Tada jis argumentavo savo nuomonę: „Kremlius mato daug daugiau nei tu ir aš. Jie supranta, kad griūtis jau arti. Ir ši griūtis privers su didele energija vienas kitą naikinti. Ir tai įvyks labai greit“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(272)
(4)
(268)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: