Izraelio ekspertas skelbia niūrią prognozę, kas bus po Ukrainos kontrpuolimo (Video)  ()

Žurnalistas Sergejus Auslenderis teigė, kad didelis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas nebus karo veiksmų Ukrainoje pabaiga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas Izraelio žurnalistas „Apostrophe TV“ eteryje neįvardijo tikslaus karo Ukrainoje pabaigos laiko, nes mano, jog šiandien tokios informacijos niekas neturi.

Kita vertus, Sergejus Auslenderis pabrėžė, kad iš Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimo per daug tikėtis nereikėtų, nes vargu ar pavyks Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms atgauti kontrolę visose laikinai Rusijos okupuotose teritorijose.

Sergejaus Auslenderio interviu laidai „Apostrophe TV“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„Telegram“ kanalo „Karas su orda“ autorius sakė: „Nežinau, kada baigsis karas. Niekas to iš esmės nežino. Su šiuo kontrpuolimu, manau, jis nesibaigs, nes mažai tikėtina, kad dėka šio kontrpuolimo jūsų kariai prieis prie 1991 m. sienų. Tai tokia didžiulė ir sudėtinga užduotis“.

 

Sergejus Auslenderis taip pat pažymėjo: „Greičiau šis kontrpuolimas, jei jis sėkmingai vystysis, sukurs prielaidas kitam, o tada jau būtų pasiekiamos 1991 m. ribos, nes, dar kartą sakau, frontas yra didelis, teritorijos milžiniškos, reikia daug resursų, o kariai negali pulti be galo.

Viskas dabar labai priklausys nuo šio kontrpuolimo eigos ir nebent atsitiks kažkas nenumatyto: prasidės rusų fronto byrėjimas, jie ims bėgti ir pan.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(21)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: