Okupantams nejuokinga. Melitopolyje – galingi sprogimai (Video)  ()

Okupacinė valdžia teigia, kad Melitopolyje sprogo savadarbis sprogmuo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotame Melitopolyje, Zaporižios srityje, nugriaudėjo galingas sprogimas, savo kanale „Telegram“ praneša meras Ivanas Fiodorovas. Rusijos žiniasklaida, remdamasi okupacinės valdžios žiniomis, tvirtina, kad sprogo savadarbis sprogmuo: „Nėra aukų ir jokios žalos“. Tiesa, „RIA-Melitopol“ duomenimis, partizanai galėjo susprogdinti Sergejų Skovyrko ar bent jau bandė tai padaryti.

„Išdavikas tarp rašistų tapo rajono policijos viršininku netikroje policijoje. Jis visada statė automobilį prie gaisrinės - bijojo, kad jis bus užminuotas. O čia tokia nesėkmė", - teigiama pareiškime.

Anot Fiodorovo, dėl rytinio sprogimo okupantai Melitopolyje labai susipyko: „Jie nuvarė netikrą policiją ir gelbėtojus į Ivano Aleksejevo gatvę – esą prie gaisrinės rado savadarbį sprogmenį. Pranešė apie sužalotą „policininką“.

 

Tuo tarpu Ukrainos pajėgų Generalinis štabas praneša, kad rusų įsibrovėliai į Zaporižios srities Melitopolį išsiuntė daugiau nei 50 šauktinių be tinkamo pasirengimo. „Rusijos Federacija neatsisako užkariavimo idėjos, nepaisydama daugybės aukų. Ji nuolat imasi priemonių kompensuoti prarastus karius. Taigi, viename iš karinių dalinių, dislokuotų Pietų Osetijoje, vyksta aktyvus darbas su šauktiniais - sutarčių pasirašymas“, – rašoma pranešime.

(31)
(0)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: