„Bus 2 didžiuliai smūgiai“. Skelbiama, kad JAV ruošia grandiozinę operaciją prieš „tamsos legioną“  ()

Politologas Andrejus Piontkovskis mano, kad Vašingtonas kardinaliai pakeitė savo poziciją dėl karo Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV prezidentas Joe Bidenas ruošia „paskutinį įspėjimą“ Kinijos lyderiui Xi Jinpingui, kuris kartu su Rusija ir Iranu kuria antiamerikietišką „Tamsos legioną“.

Tokį požiūrį išsakė politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis, komentuodamas Baltųjų rūmų pareiškimą apie JAV darbą organizuojant derybas tarp JAV ir Kinijos vadovų.

„Xi svaigsta nuo vidaus politinių sėkmių – jis iš esmės įvykdė valstybės perversmą, nutraukė Dengo Xiaopingo palikimą keičiantis partijų lyderiams ir užsienio politikai – jis pakeitė situaciją Artimuosiuose Rytuose. Dabar jis aiškiai apimtas euforijos ir sukuria šį antiamerikietišką tamsos legioną. Tai pagaliau buvo suprasta Vašingtone. Tai (būsimos JAV ir Kinijos lyderių derybos – red.) yra paskutinis įspėjimas, kurį JAV ketina jam (Xi Jinpingui – red.) duoti. Dabar kyla klausimas, kiek karinės pagalbos (Kinija – red.) suteiks (Rusijai – red.)“, – sakė analitikas.

Pasak eksperto, Vašingtonas ruošia du prevencinius smūgius, kad būtų užkirstas kelias minėto aljanso kūrimui.

 

„Užkirsti kelią šios blogio imperijos sukūrimui dviem prevenciniais smūgiais: nugalėti Putiną Ukrainoje ir padėti Izraeliui sunaikinti Irano branduolinį pajėgumą. Abu šie uždaviniai turėtų būti išspręsti 2023 metais“, – pridūrė Piontkovskis.

Piontkovskio teigimu, pastaruoju metu JAV kardinaliai pakeitė savo poziciją dėl karo Ukrainoje: dabar JAV nebegalvoja apie kitokią baigtį, kaip tik Rusijos pralaimėjimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(273)
(6)
(267)

Komentarai ()