Putinas „valgo“ savo kariuomenę: įvardijo, kiek karių kas mėnesį praranda Rusija  ()

V. Zalužno patarėjas pabrėžė, kad V. Putinas dabar naikina visus geriausius savo kariuomenės dalinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiekvieną mėnesį Ukrainos gynėjai nužudo iki 25 000 rusų okupantų, interviu „NV“ sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado patarėjas JAV karininkas Danas Rice'as.

„Manau, kad Bachmutas yra ta vieta, kur žuvo Rusijos kariuomenė“, – sakė D. Rice'as. Jis taip pat mano, jog V. Putinas ir toliau daro klaidas.

„Prieš metus jis puolė Ukrainą netinkamą tam mėnesį. Vasarį tokiomis sąlygomis nepuolama. Tačiau diktatorius vis tiek tęsė puolimą ir šiemet vasario ir kovo mėnesiais. Ir viskas, ką jis padarė, tai „suvalgė“ savo kariuomenę. Atakuodamas atvirose vietovėse, pėstininkais prieš artileriją, jis prarado tiek daug karių“, – aiškino D. Rice'as.

Jo skaičiavimais, kas mėnesį Rusijos Federacija netenka apie 25 tūkst. žmonių. „Kažkur tokie bus ir kovo mėnesio skaičiai, o apie 75 000 Rusijos Federacijos karių šį mėnesį Ukrainoje bus sužeista“, – sakė V. Zalužno patarėjas.

 

D. Rice'as pabrėžė, kad V. Putinas dabar naikina visus geriausius savo kariuomenės dalinius.

„Baisus metas puolimui. Taigi, kai ateis tinkamas laikas atakai, pavasarį Ukraina turės daug stipresnę kariuomenę, daug geresnę paramą nei buvo prieš metus. Ir aš tikiu, jog šį pavasarį Ukraina surengs labai galingą kontrpuolimą, kuris šokiruos pasaulį“, – sakė D. Rice'as.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: