Mariupolyje žmonės išvaromi iš namų, kuriuos patikrino Putinas: kas nutiko?  ()

Mariupolio gyvenamojo komplekso „Nevskis“, kuriame kovo 18 dieną lankėsi Vladimiras Putinas, gyventojams gresia iškeldinimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mariupolyje gyvenamojo komplekso „Nevskis“, kuriame neseniai pasirodė Vladimiras Putinas, gyventojai skundėsi butų nuosavybės registravimo problemomis ir grasinimais iškeldinti. Netgi jau gyvenantys naujuose butuose, jau spėję įrengti interjerą ir investavę į buitinės technikos pirkimą, išmetami į gatvę.

Žmonės praneša, kad negali gauti reikiamų dokumentų, patvirtinančių teisę į butus. Dabar tikrinamas buto „gavimo teisėtumas“, rašo „Verstka“.

„Ir jau yra iškeldinimo atvejų, jei staiga paaiškėja, kad yra kitas būstas“, – komentavo vienas iš gyvenamųjų namų komplekso gyventojų.

Net 3 kvadratiniai metrai tėvų bute gali būti laikomi „nekilnojamu turtu“.

„Bet kokiu atveju tai yra kažkoks idiotizmas: iš pradžių pradžiugina žmones, šie nusiperka baldus, įsikuria, o paskui atima būstą“, – sako viena iš gyvenamųjų namų komplekso gyventojų.

 

Dabar gyvenamojo komplekso gyventojai bando susitarti ir kartu rašyti prašymą Rusijos Federacijos prezidentui. Jie įsitikinę, kad tik taip gali greitai išspręsti savo problemą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(9)
(59)

Komentarai ()