Kažkas neįtikėtino! Prigožinas paneigė Kremliaus teiginius, su kuo kariauja Rusija (Žemėlapis)  ()

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas sušvelnino savo retoriką Rusijos gynybos ministerijos atžvilgiu greičiausiai dėl baimės visiškai prarasti savo samdinių pajėgas Bachmute.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prigožinas pabrėžė savo susirūpinimą dėl galimo Ukrainos kontrpuolimo Rytų Ukrainoje. Jis teigė, kad Ukraina turi 200 000 karių, sutelktų atakai visoje rytinėje fronto linijoje.

Perdėti Prigožino teiginiai apie neišvengiamą grėsmę Rusijos pajėgoms greičiausiai yra bandymas užsitikrinti daugiau tiekimo ir pastiprinimo iš Rusijos gynybos ministerijos, kad būtų išgelbėtos jo pajėgos Bachmute.

Prigožinas taip pat paneigė Kremliaus teiginius, kad Rusija Ukrainoje kovoja su NATO ir suabejojo, ar Ukrainoje iš tikrųjų yra nacių, kaip Kremlius nuolat teigia.

Jis pareiškė, kad Rusija kariauja „išimtinai su ukrainiečiais“, kurie yra aprūpinti NATO įranga, ir kai kuriais „rusofobiškais“ samdiniais, kurie savanoriškai remia Ukrainą.

Prigožinas taip pat pažymėjo, kad Rusijos pareigūnai greičiausiai žinojo, kad NATO pasiūlys Ukrainai karinę pagalbą, nes „juokinga manyti, kad Rusija nusprendusi surengti šią specialią karinę operaciją neatsižvelgė į NATO pagalbą Ukrainai“.

Prigožinas pažymėjo, kad nėra tikras dėl „denacifikacijos“ tikslų Ukrainoje, nes nežino, ar Ukrainoje yra „nacių“. Jis taip pat pažymėjo, kad Rusija „demilitarizuos“ Ukrainą tik tada, kai bus sunaikinta visa Ukrainos kariuomenė, teigdamas, kad šios pastangos tebesitęsia, tačiau neaišku, ar jos bus sėkmingos.

 

Prigožinas taip pat paragino Rusijos armiją ir žiniasklaidą nustoti nuvertinti Ukrainos pajėgas. Jis atmetė Kremliaus teiginius, kad Rusija turi gintis nuo NATO grėsmės Ukrainoje, ir sumenkino Rusijos prezidento Vladimiro Putino deklaruotų maksimalistinių šios invazijos tikslų būtinybę ir tikimybę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: