Peržengtos visos ribos: skelbiama, ką padarė vyriausiasis Kremliaus alkoholikas  (1)

D. Medvedevas labai skausmingai sureagavo į Vokietijos teisingumo ministro žodžius, kad V. Putinas bus suimtas, kai tik nusileis Berlyne.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-24 Peržengtos visos ribos: skelbiama, ką padarė vyriausiasis Kremliaus alkoholikas  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios savaitės pradžioje visa žiniasklaida paskelbė žinią, kad Tarptautinis Baudžiamasis Teismas išdavė arešto orderį V. Putinui, įtariamam nusikaltimais prieš vaikus. Visos Romos statutą pasirašiusios šalys privalo sulaikyti V. Putiną ir patraukti jį atsakomybėn Hagoje.

Vokietijos teisingumo ministerijos vadovas patvirtino esąs pasirengęs suimti Rusijos prezidentą, jei jis kada nors nuspręs apsilankyti Vokietijoje. Į jo žodžius nutarė atsakyti vyriausiasis Kremliaus alkoholikas Dmitrijus Medvedevas, pranešė „Ukraina-365“.

Minutės trukmės vaizdo įraše Rusijos Federacijos Tarybos pirmininko pavaduotojas puolė į isteriją ir pagrasino Berlynui raketomis bei ginklais. D. Medvedevas netgi išsakė taikinius, į kuriuos būtų smogta raketomis – Bundestago pastatą ir F. Scholzo biurą.

 

Pasak D. Medvedevo, kai tik V. Putinas bus suimtas, Rusija nedelsdama paskelbs karą Vokietijai ir pradės raketų smūgius.

Kremlius negali suprasti, ką reiškia gyventi pagal įstatymus, todėl nepripažįsta Tarptautinio Baudžiamojo Teismo išduoto arešto orderio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(68)
(-41)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: