Internetas tiesiog ūžia, ką padarė Zelenskis ir Putinas  ()

V. Zelenskio apsilankymas fronto linijoje suteikė pagrindo palyginti Ukrainos ir Rusijos prezidentus, turint omenyje, kad dieną prieš tai Kremliaus vadovas V. Putinas lankėsi okupuotame Mariupolyje Donecko srities pietuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ryškus V. Zelenskio ir V. Putino kontrastas buvo toks didelis, kad socialinės žiniasklaidos naudotojai atkreipė dėmesį į prarają tarp 45 metų V. Zelenskio ir 70 metų Kremliaus vadovo V. Putino.

Garsi Rusijos žurnalistė ir istorikė Julija Latynina savo „Twitter“ paskyroje rašo: „Zelenskis yra originalus, taip drąsiai veikiantis fronte, kad nekyla nė menkiausio įtarimo, jog jis naudotųsi dubleriu. Tuo pat metu Putinas po Mariupolį judėjo taip bailiai, kad sunku užtikrinai suprasti, ar okupuotame mieste buvo originalas, ar kopija“.

 

„Palyginkite Zelenskį Bachmute ir Putiną Mariupolyje. Zelenskis matomas iš visų pusių; jis iš arti, kalba ilgai; daug vaizdo įrašų; daug pašalinių žmonių; galima fotografuoti arba šaudyti. Putinas: neryški povyza iš tolo; rodomas kaip pavojingą triuką atliekančio aktoriaus dubleris“, - pažymėjo ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(1)
(76)

Komentarai ()

Susijusios žymos: