„Krymo atakos - tik uodo įkandimai. Greitai prasidės labai įdomūs dalykai“  (1)

Pastarieji smūgiai okupantų objektams Kryme yra tik uodo įkandimai palyginti su tuo, kas laukia, teigia Rusijos opozicijos lyderis Markas Feiginas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne taip seniai Ukrainos ginkluotosios pajėgos dronais smogė geležinkelių mazgui Džankojaus mieste okupuotame Kryme. Sprogimai taip pat girdėti Rusijos Juodosios jūros laivyno objektuose Sevastopolyje. Ukrainos žvalgyba jau ragina rusų kolaborantus susikrauti lagaminus ir bėgti iš pusiasalio, kol dar yra laiko.

Bet, kaip pažymėjo rusų opozicionierius Markas Feiginas, kolaborantai ir patys jau pamažu palieka Krymą. Dar nemasiškai, neintensyviai, bet išvažiuoja, išsiveža turtą, bando parduoti butus. „Šia prasme jiems net nereikia skambinti iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybės. Jie žino, kad niekas su jais nejuokaus“, – naujame interviu sakė Feiginas.

Jis prisiminė, kad Krymo išvadavimo planą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybė kuria kartu su Pentagonu - bent jau taip kalbama žiniasklaidoje.

„Ar Krymas bus Ukrainos pajėgų kontrpuolimo taikinys, negaliu pasakyti. Man atrodo, kad pastaruoju metu Krymo apšaudymas labiau skirtas oro gynybos taškų išsiaiškinimui ar panašiems tikslams. Ir atrodo, kad Ukraina jau turi priemonių, kuriomis galėtų pasiekti reikšmingesnius taikinius Kryme“, – sakė ekspertas.

 

Feiginas dar pridūrė, kad kol kas visos atakos prieš Krymą tėra uodų įkandimai palyginti su tuo, ką vėliau darys Ukrainos pajėgos. Jos smogs ten, kur labai labai skaudės - ne Džankojaus geležinkeliui, o kažkam svarbiau.

(102)
(2)
(100)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: