Rusai sukrėsti, kas ką tik įvyko Tuloje, sureagavo net Girkinas: „Karas atėjo į Rusiją“ (Video)  (1)

Tulos regiono greitosios pagalbos tarnybos duomenimis, du žmonės buvo sužeisti, kai sekmadienį Kirejevsko mieste nugriaudėjo stiprus sprogimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-27 Rusai sukrėsti, kas ką tik įvyko Tuloje, sureagavo net Girkinas: „Karas atėjo į Rusiją“ (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sekmadienį, kovo 26 d., Kirejevsko mieste Tulos srityje (šalia Maksvos srities) nukrito ir sprogo nežinomas objektas, panašus į droną. Remiantis žiniasklaidos pranešimais, sprogimas buvo toks stiprus, kad žemėje liko 10-15 metrų skersmens ir 8 metrų gylio krateris. Smūgio banga išdaužė kelių namų langus, apgadino sienas. Kiek vėliau paaiškėjo, kad apgadinti mažiausiai aštuoni privatūs namai ir daugiaaukštis pastatas.

Žiniasklaidos duomenimis, yra ir sužeistųjų: nukentėjo 2002 metais gimęs jaunuolis ir 2006 metais gimusi mergina. Tulos regiono saugumo komitetas informavo žiniasklaidą, kad dviem nukentėjusiesiems jau buvo suteikta medicininė pagalba.

Teritorija buvo aptverta. Vietos gyventojai tikina, kad pavojaus jų gyvybei ir sveikatai nėra. Netoli nuo sprogimo vietos Kirejevsko gyventojai aptiko metalinių detalių, kurios atrodė kaip nepilotuojamo orlaivio dalys.

 

Sprogimą Kirejevske, Tulos srityje, pakomentavo ir buvęs „DLR gynybos ministras“, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas - Strelkovas. „Matyt, spec. operacijos zona ir toliau sistemingai plečiasi (ir net anksčiau nei numatyta)“,  rašė jis.

(138)
(4)
(134)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: