„Esmė ne Zelenskyje“. Rusijoje pagaliau suprato, kodėl negali nugalėti Ukrainos (Video)  ()

Rusijos propagandistai pripažįsta, kad dabartinė Rusijos valdžia nesupranta Ukrainos žmonių mentaliteto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai pripažįsta, kad Maskva padarė lemtingą klaidą Ukrainos atžvilgiu, nes dabartinė Rusijos valdžia nesupranta Ukrainos žmonių esmės ir jų nepalaužiamo mentaliteto. Apie tai interviu televizijos kanalui „RTVi“ sakė garsus Rusijos propagandistas Maksimas Ševčenka. Filmuotą medžiagą Dialog.UA paskelbė savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“.

Pasak jo, ukrainiečiai nepasiduos Rusijos kariuomenei ir iki galo kovos už savo šalies išlaisvinimą. Kalbama ne apie prezidentą V. Zelenskį ir jo ketinimus, nes reikalavimas išvalyti Rusijos okupuotas teritorijas kyla iš apačios.

Ševčenka pabrėžė, kad sovietų vadovai gerai suprato Ukrainos žmonių mentalitetą, tačiau dabartinė Rusijos valdžia, to nežinodama, padarė lemtingą klaidą pradėdama karinę invaziją į Ukrainą. Tik po metus trukusio karo Rusijos Federacija pradėjo suvokti Ukrainą ir ukrainiečius kaip tautą.

„Kad ir kiek bartumėmės, kad ir kiek ant ukrainiečių piltume pamazgas, jie nepasirengę tiesiog pasiduoti. Kalba eina ne apie Zelenskį, tai didele dalimi reikalavimas iš apačios, iš žmonių. Tai ukrainiečių tautos mentalitetas, kurį puikiai suprato Stalinas, puikiai suprato Leninas, puikiai suprato daugelis žmonių. Dabartinė Maskvos valdžia to nesupranta, tarsi nemato. Tik dabar jie pradeda atsibusti – žodis „Ukraina“ buvo įteisintas Rusijos žiniasklaidos lauke. Iki tol jie užsispyrę tvirtino, kad tai yra nedadaryti rusai, kurie nesupranta, kad jie yra rusai. Dabar jie supranta ir sako „Ukraina“, - sakė Rusijos propagandistas. 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(1)
(168)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: