Sukurtas ginklas, kuris „palauš priešo valią kariauti“: kas tai per monstras? (Video)  ()

Sukurtas ginklas, kuris „palauš priešo valią kariauti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Indijos gynybos ministerija pasirašė 364 milijonų dolerių sutartį su vietos ginklų gamintoju „Bharat Electronics Limited“ dėl dviejų „Himshakti EWS“ elektroninio karo sistemų tiekimo Indijos armijai, rašo „EurAsia Daily“.

„Himshakti EWS“ – tai mobili elektroninio karo sistema, skirta veikti kalnuotuose regionuose ir galinti slopinti elektromagnetinius signalus iš mobiliųjų telefonų, belaidžių telefonų, palydovinių telefonų ir radijo siųstuvų dideliame plote (iki 10 kv. km).

Sistema taip pat gali atlikti visų ryšių ir radaro signalų nuo aukšto dažnio iki milimetrinių bangų žvalgybos, perėmimo, krypties ir vietos nustatymo, analizės ir trukdymo užduotis.

Sistema yra valstybinės programos „Pagaminta Indijoje“ dalis ir prisideda prie Indijos technologijų ir pramonės plėtros, taip pat ir kariniame ekonomikos sektoriuje, kuris, pasak vietos ekspertų, šiandien yra vienas perspektyviausių.

 

„Tokios sistemos papildymas paralyžiuos priešą ir susilpnins jo valią kariauti“, – pabrėžia Indijos ekspertai.

Greičiausiai šie nauji e-ginklai keliaus į kalnuotus šalies regionus (Kašmyrą ir Rytų Ladaką), kur akistata su Pakistanu ir Kinija nesiliauja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(3)
(15)

Komentarai ()