„Turime susprogdinti Ostankiną“. Majoras ragina smogti įspūdingą smūgį Maskvai  ()

„Tai neprieštarauja tarptautinei teisei.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina turėtų smogti į sprendimų priėmimo centrus Rusijos teroristinės šalies teritorijoje. Taip pat būtina smogti į Ostankino televizijos centrą Maskvoje, kuris yra informacinio karo prieš Ukrainą personifikacija.

Šiuo metu Ukraina turi tokiems smūgiams reikalingą ginkluotę. Tokį pareiškimą išskirtiniame interviu OBOZREVATEL pasakė Rusijos ir Ukrainos karo veteranas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos majoras Oleksijus Hetmanas.

„Ar galime atakuoti Maskvą dronais? Jei galime atakuoti „Engels-2“, tai patikėkite, mes galime atakuoti ir Maskvą, nes atstumas neviršija 1000 kilometrų“, – sakė jis.

Hetmano teigimu, Ukraina turi teisę smogti bet kokiems okupacinės Rusijos šalies kariniams ir logistikos objektams, kurie naudojami kare prieš Ukrainąį. „Tai neprieštarauja tarptautinei teisei“, – sakė jis.

Kartu, pasak karo veterano, reikėtų kovoti ir su okupanto informaciniais ginklais. „Vienas hibridinio karo komponentų yra informacinis karas. Todėl manau, kad būtų puiku pulti Ostankiną“, - pabrėžė jis

 

Šiame kontekste jis priminė agresoriaus smūgį 2022 metų kovo 1 dieną į Kyjivo televizijos bokštą. „Jie atakavo mūsų Kyjivo televizijos bokštą, bet jiems nepavyko. Manau, kad mūsų dronams gali pasisekti atakuoti Ostankiną“, - sakė Hetmanas.

„Maskvą galima atakuoti, jei joje yra karinių objektų, turinčių įtakos Rusijos Federacijos vykdomam karui Ukrainoje. Manau, kad mes ne tik galime, bet ir privalome tai padaryti“, – apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(182)
(5)
(177)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: