[ŽT] „Ten tikros žudynės. P@#@$% taktika“. Skelbiama, ką daro „Wagner“  ()

Įnirtingos kovos dėl Bachmuto tęsiasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įnirtingos kovos dėl Bachmuto tęsiasi. „Wagner“ samdiniai šturmuoja ukrainiečių pozicijas kaktomuša, bandydami įsitvirtinti miesto centre.

Tokia informacija iš įvykio vietos pasidalijo Ukrainos karys, „Telegram“ kanale rašantis slapyvardžiu „Bachmutskij demon“.

Jis pažymėjo, kad atakų intensyvumas už miesto ribų šiek tiek sumažėjo. Okupantai sutelkė dėmesį į kovą gyvenvietės centre. Vyksta labai įnirtingos kovos.

„Pagrindinė pi***ų (įsibrovėlių – red.) taktika dabar nukreipta į Bachmuto centrą, už miesto ribų atakų intensyvumas šiek tiek sumažėjo. Pagrindiniai „Wagner“ smūgiai šiaurėje ir į rytus nuo miesto. Jie lenda į centrą. Mes kovojame. Žudynės tęsiasi. Tai tikros žudynės, vyksta kova už gatves, namus, rūsius. Tai visiškas pragaras“, - sakė kariškis. 

 

Rusijos samdiniai ir kariuomenė Bachmutą puola daugiau nei šešis mėnesius. Jie bandė apsupti šią Ukrainos įtvirtintą teritoriją, jiems nepavyko. Miestą beveik visiškai nušlavė nuo žemės paviršiaus rusų artilerijos ir aviacijos smūgiai. Nepaisant to, Ukrainos ginkluotosios pajėgos nesitraukia, tęsia gynybą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: