„Jei atsisakysite, mes jus sunaikinsime“ – Zelenskis skelbia grėsmingą perspėjimą rusams  ()

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis padarė pareiškimą apie artėjantį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsakomąjį puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis padarė pareiškimą apie artėjantį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsakomąjį puolimą, perspėdamas Rusijos kariuomenę: jei atsisakys savo noru palikti Ukrainos teritoriją, visi įsibrovėliai bus sunaikinti. Šalies vadovas nepateikė detalių apie Ukrainos karinio puolimo planą, nes tokia informacija galėtų padėti Rusijos kariuomenei pasiruošti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimui.

Apie tai praneša naujienų agentūros, remdamosis valstybės vadovo pareiškimu lankantis Jahidne gyvenvietėje (Černihivo sritis).

„Apie konkrečius dalykus nekalbėsiu, nes negalime suteikti Rusijos Federacijos teroristams galimybės pasiruošti mūsų deokupacijos metodams ir žingsniams, bet mes tai padarysime, ir jie turi tai žinoti. Jie dar turi laiko išeiti iš ten, kitaip sunaikinsime“, – sakė jis.

Apsilankęs nuo okupantų praėjusį pavasarį išvaduotoje gyvenvietėje, kur žmonės nuo rusų įsibrovėlių slėpėsi rūsiuose, V. Zelenskis palinkėjo Putinui „likusį gyvenimą praleisti rūsyje su kibiru, o ne tualetu“.

 

Reaguodamas į Sankt Peterburgo restorane susprogdinto Rusijos „karo korespondento“ Tatarskio žūtį, jis teigė nesidomėjęs Rusijos miestuose vykstančiais įvykiais.

„Apie tai turi galvoti Rusija. Aš galvoju apie mūsų šalį“, – pabrėžė prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(0)
(109)

Komentarai ()

Susijusios žymos: