„Nieko iš jų nepirkite! Nieko!“. Pasibaisėjęs Rogozinas skelbia, kas Ukrainoje žudo okupantus  (3)

Rogozinas paragino Rusijos karius jokiomis aplinkybėmis nepirkti maisto iš vietos gyventojų okupuotoje Donbaso dalyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariškiai baiminasi, kad okupuotose teritorijose gyvenantys ukrainiečiai maitina okupantus užnuodytu maistu ir vandeniu, dėl to didėja nekoviniai Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai. Buvęs „Roskosmos“ vadovas Rogozinas savo „Telegram“ kanale paragino Rusijos karius jokiomis aplinkybėmis nepirkti maisto iš vietinių gyventojų okupuotoje Donbaso dalyje, pranešdamas apie „nerimą keliančius faktus“.

Pasak jo, viskas, ko reikia okupantams, turi būti tiekiama oficialiais Rusijos kanalais, nes priešingu atveju didėja pavojus okupantų gyvybei. Rogozinas paskelbė aiškias rekomendacijas, kaip konkrečiai rusai turėtų pristatyti į frontą vandenį, maistą ir cigaretes. Kartu turėtų būti visiškai nutrauktas bendravimas su vietos gyventojais, siekiant iš jų gauti būtiniausių reikmenų.

Kareivių prašoma iki nulio sumažinti cigarečių ir maisto produktų pirkimą iš vietos gyventojų fronte. Vadai privalo patys aprūpinti savo dalinius viskuo, ko jiems reikia! Šiuo klausimu nėra jokių logistinių ir organizacinių problemų. Tačiau tai yra mūsų karių sveikatos ir gyvybės klausimas“, - sakė jis.

 

Atskirai Rogozinas atkreipė dėmesį į pavojų gerti vandenį iš šulinių, kuris taip pat gali būti užnuodytas. Su vietiniais okupuotų Ukrainos teritorijų gyventojais Rusijos pareigūnas pareikalavo būti labai atsargiems.

Nieko iš jo nepirkite! Nieko! Būkite atsargūs!“ - pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(148)
(8)
(140)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: