[ŽT] Šoigu, Gerasimovas ir CŽA rezga Putino pašalinimo planą? – kas vyksta (video)  ()

V. Putinas vykdo nuolatinę savo sargybinių rotaciją, kad jie nesumanytų išdavystės, mano Genadijus Gudkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos lyderis, FSB pulkininkas Genadijus Gudkovas pareiškė, kad Vladimiras Putinas gali tapti savo pavaldinių – gynybos ministro Sergejaus Šoigu ir RF ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Gerasimovo – auka.

„Gal V. Putinas yra pamišęs vertindamas užsienio politiką, bet jis puikiai jaučia grėsmę savo gyvybei. Pamenate, prieš karo pradžią jis visiškai pakeitė sargybinius ir savo palydovus? Jam kyla jausmas, kad pavojus arti. Pralošimas kare jam mirtis. Nes didžiausias V. Putino pavojus yra jo paties aplinka. Jis nebijo NATO, visa tai yra burtai žmonėms, kuriems trūksta kritinio mąstymo. Jis nebijo liaudies, nes yra milijonas saugumo pareigūnų. Ko jis turėtų bijoti? Tik savo kovos draugų“, – sakė jis.

 

 

„Tarkime, S. Šoigu ir V. Gerasimovas nusprendžia, kad V. Putinas daro daugiau žalos nei naudos. Jie skambina CŽA vadovui W. Burnsui JAV ir planuoja diktatorių eliminuoti. V. Putinas labiau bijo užpuolimo iš savų nei iš ukrainiečių, kuris taip pat gali realybėje įvykti“, – pažymėjo opozicionierius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(4)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: