„Viso to ištverti neįmanoma! Aš tiesiog nebeturiu jėgų“. Perimtas pokalbis, kas nutiko okupantams (Video)  ()

Ukrainos žvalgyba perėmė nuoširdų rusų okupanto pokalbį apie padėtį fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė kuria vengėjų ir dezertyrų būrius ir už bausmę meta juos į „karščiausius“ fronto ruožus. Tai okupantas papasakojo savo draugei telefoniniame pokalbyje, kurį perėmė Ukrainos žvalgyba.

Garso įrašas buvo paskelbtas Ukrainos gynybos žvalgybos „Telegram“ kanale.

Sprendžiant iš pokalbio, okupantas už savo netinkamą elgesį šiomis dienomis bus išsiųstas į fronto liniją. Jis nuolankiai sutinka su tokiu likimu.

„Jie pasiuntė pas mus būrį... Mes ten eisime su jais. Jie sakė: pas mus atveš 10 vyrų, na, 11. Dešimt „penkišimtųjų“ (atsisakiusiųjų ir dezertyrų - red.) ir vienas karininkas. Kartu bus 22 žmonės – šaudymo būrys... Kokie dar ne? Manęs niekas neklausia, noriu ar nenoriu! Niekas manęs neperkels (į kitą dalinį - red.)... Iš ten ima ir ima kiekvieną dieną. Neaišku, kiek mes – mūsų būrys – ten būsime: gal du mėnesius, gal dvi valandas. Bilietą namo gauna ne visi, tai priklauso nuo to, kam kokia korta iškris... Kasdien taip mums kala, kad... Anądien mus apšaudė snaiperis!.. Negalėjome iškišti galvos iš apkasų... Į patį š*dą, mano miela (mes papuolėm- red.). Bet taip jau yra, viso to neįmanoma ištverti“, - skundėsi rusų kariškis savo draugei.

 

Jis pažymėjo, kad dabar yra priešakinėse pozicijose, tačiau juos ketinama siųsti dar arčiau fronto linijos.

Norėčiau, kad man pavyktų atlaikyti savo pusmetį ir neužsiversti. Kalbėjomės su vadu, jis sako: „Vaikinai, nėra kuo jūsų pakeisti“. Nebeturiu jėgų“, - pasakojo kariškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: