Absurdas ir nuostoliai: generolas įvardijo tikrąjį Vladimiro Putino pašalinimo scenarijų (Video)  ()

Generolo Malomužo teigimu, Putino nušalinimo tikimybė padidės, kai nusilps Kremliaus režimas Rusijoje. Tai atsitiks po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmės fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne visi aukščiausi Rusijos Federacijos elito nariai pritaria Rusijos prezidento Vladimiro Putino veiksmams. Jį nušalinti gali nepatenkintieji prasidėjusiu plataus masto karu prieš Ukrainą. Tai televizijos kanale „Freedom“ pareiškė buvęs Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas generolas Mykola Malomužas.

Anot jo, Putino pašalinimo tikimybė padidės, kai Kremliaus režimas Rusijoje susilpnės. Taip, karu nepatenkintų žmonių daugėja beveik visose srityse: žvalgyboje, FSB, armijoje. Daugiausia, net prieš prasidedant plataus masto invazijai, buvo žmonių, kurie suprato, kokie klaidingi Kremliaus vadovo planai.

„Tuomet jie suprato, ko Putinas siekia – kad visi agresyvūs veiksmai, karo pradžia, visų pirma yra absurdas, o iš kitos pusės, tai, žinoma, sisteminis nuostolis dėl aukų ir patiriamų didelių problemų“, – sakė Malomužas.

Jis taip pat pareiškė, kad Rusijoje auga potencialas, kuris veiks prieš Putino režimą iškart jam susilpnėjus. Tai įvyks po strateginių ginkluotųjų pajėgų sėkmės fronte. Tačiau pirmiausia „naujieji opozicionieriai“ norės tartis dėl savo likimo. Pašalinus Putiną, jie norės sau gauti „indulgenciją“ (nuodėmių atleidimas).

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()