„Tai buvo mėsmalė. Sudegino viską“. Skelbia apie didžiulį mūšį ir siaubingus nuostolius  ()

„Iš desanto niekas negrįžo“ – okupantas apie Rusijos armijos nuostolius prie Avdijivkos ir Marjinkos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-08 „Tai buvo mėsmalė. Sudegino viską“. Skelbia apie didžiulį mūšį ir siaubingus nuostolius  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariškis Andrejus Morozovas, šaukiniu „Murz“, rašo apie siaubingus rusų įsibrovėlių nuostolius prie Avdijivkos ir Marjinkos.

Prieš kelias dienas į pietvakarius nuo Avdijivkos vyko labai didelis mūšis, kuris šimtams okupantų tapo paskutiniu. Kol propaganda kalba apie savo armijos sėkmes, okupantai kalba apie siaubingus nuostolius šioje „mėsmalėje“.

Rusijos kariškis Andrejus Morozovas pasakojo, kad įsibrovėliai buvo tiesiog mesti sušaudyti. Ukrainos ginkluotosios pajėgos paleido karines mašinas su kariuomene.

„Desantas buvo „suvyniotas“ minosvaidžiais, o paskui užbaigtas šaulių ginklais. Tai buvo mėsmalė. Sudegino viską. Iš desanto niekas negrįžo. Ukrainiečiai paėmė kelis belaisvius, kiek žinau. Tiesiog taikiniai šaudykloje“, – rašė jis.

Okupantas teigia, kad Rusijos kariai iš 1-osios, 5-osios, 100-osios brigados ir kitų padalinių, „šturmuojančių“ Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas prie Donecko, Avdijivkos ir Marjinkos, jau keletą mėnesių eina kaip „beprasmiška mėsa“.

 

Įsibrovėliai pasipiktinę, bet ir toliau tęsia beprasmiškus puolimus, likdami Ukrainos laukuose „200-uoju kroviniu“.

Anot kario, Rusijos armijai baigiasi pėstininkai:

„Nebe „geri pėstininkai“, o tiesiog pėstininkai apskritai. Tiesiog pėstininkai, kad saugiai išlaikytume turimas pozicijas. Gynyboje. Tiesą sakant, jie beveik baigėsi. Technika taip pat.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(1)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: