[ŽT] „Susidaro įspūdis, kad tai pirmieji Rusijos vyriausybės pareiškimai dėl kapituliacijos“ (Video)  ()

„Ruošiamos net ne garbingos lygiosios, o garbinga kapituliacija, kuri kelia labai aršų ultrafašistinės partijos pasipriešinimą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 31 dieną apsišaukėlis prezidentas Aleksandras Lukašenka kreipėsi į žmones su neįprastu pranešimu. Savo kalboje Baltarusijos diktatorius pareiškė, kad karas tarp Rusijos ir Ukrainos turi būti baigtas, nes nė vienas jo dalyvis dabar nesupranta, už ką jis kovoja ir už ką rytoj turės eiti mirti.

Rusijos opozicionierius ir politologas Andrejus Piontkovskis atkreipė dėmesį į tai, kad nemažai rusų publicistų gerokai mažesnėmis progomis apipildavo A. Lukašenką purvais, tačiau šį kartą „niekas nė necyptelėjo“. „Susidaro įspūdis, kad tai jau pirmieji Rusijos valdžios pareiškimo dėl kapituliacijos projektai“, – kalbėdamas su Marku Feiginu, savo nuomonę išsakė ekspertas.

Anot Piontkovskio, taip jie ir paaiškins savo pralaimėjimą Rusijoje: „Žinote, niekas nesuprato, abiejų pusių kariai nesuprato, dvi broliškos tautos nesuprato, vardan ko turėjo mirti?“.

 

 

Kaip pažymėjo politologas, A. Lukašenkos kalba buvo tam tikra įžanga. Kremlius jau ruošia pareiškimus, kuriuose paskelbs, kad „kovojome su NATO ir mums pavyko apginti Rusiją“.

„Pareiškimą ruošia labai rimta valdžioje esanti grupuotė, įskaitant ir tuos, kurie yra Gynybos ministerijoje. Ruošiamos net ne garbingos lygiosios, o garbinga kapituliacija, kuri kelia labai aršų ultrafašistinės partijos pasipriešinimą“, – sakė Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(6)
(112)

Komentarai ()

Susijusios žymos: