[ŽT] Arestovičius skelbia galingą pergalę: „tai labai rimta sėkmė Ukrainai. Priešas yra išsigandęs ir demoralizuotas“ (Video)  ()

Kremliaus propaganda panikuoja dėl artėjančio Ukrainos kontrpuolimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propaganda kelia didelį susirūpinimą dėl artėjančio Ukrainos kontrpuolimo. Rusijos televizijos kanaluose šia tema aktyviai diskutuojama. Ir niekas neprisimena, kaip prieš porą mėnesių Rusijos Federacija grasino ukrainiečiams savo puolimu. Tai užstrigo mūšio lauke, informacinėje sferoje iniciatyvą visiškai perėmė Kyjivas.

Tai balandžio 8-osios vakarą, Marko Feigino „YouTube“ kanale, papasakojo buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Priešas nesugebėjo pakreipti karo bangos mūšio lauke, o visas „baisusis puolimas“ vyksta prieš regioninio centro šturmą. Karas atsidūrė pozicinėje aklavietėje, bet informacinis fonas jau priklauso mums“, - įsitikinęs  buvęs patarėjas.

Jis mano, kad tai labai rimta sėkmė Ukrainai. Laukdamas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo, priešas yra išsigandęs ir demoralizuotas.

 

„Jie žaidžia pagal mūsų taisykles... Pra **** (pralaimėjo – red.) viską pasaulyje: ir ant žemės, ir informaciniame lygmenyje. Kontrpuolimas parodys, ar Ukraina sugebės perimti iniciatyvą. Perėmus iniaciatyvą, Rusija jos jau nesusigrąžins. Tam reikia dar 300 000 naujų karių. Galima užverbuoti žmones, bet nebus jau technikos. Jei paimsime iniciatyvą, išlaikysime ją iki karo pabaigos... Kontrpuolimas dar neprasidėjo, bet mes jau pasinaudojome iniciatyva“, – sakė Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(1)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: