Skelbiama neįtikėtina žinia: „Rusijos elitas suplanavo karo sabotažą, pirma dalis jau vyksta“  ()

Karo žurnalistas iš Maskvos skambina pavojaus signalu: rusų sviedinių trūkumas prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą nėra atsitiktinis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodžius pranešimams apie didelio masto Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo rengimą, Rusijos karo korespondentai skambina pavojaus varpais, baimindamiesi didelio Rusijos Federacijos okupacinės armijos atsitraukimo.

Be to, jie pažymi, kad Rusijos elitas yra tiesiogiai suinteresuotas sėkmingu Ukrainos kariuomenės puolimu, galinčiu išlaisvinti ne tik Ukrainos pietus, bet ir okupuotą Donbaso dalį.

Gauta informacija pasidalijo Rusijos karo propagandistas iš Maskvos Michailas Lučinas, perspėdamas apie gresiančio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo pasekmes Rusijai.

Lučinas rašo, kad Ukrainos kariuomenė gali mesti pajėgas į Perekopo sąsmauką, po kurios nuosekliai perims okupuotas Chersono ir Zaporižios regionų dalis, o vėliau pereis į Donbasą.

 

Be to, didelis sviedinių trūkumas Rusijos armijos daliniuose gali būti Rusijos elito planuojamo karo sabotažo dalis, kurie bando išsaugoti savo turtą mainais į okupuotų teritorijų grąžinimą Ukrainai.

„Rusijos elitas suplanavo karo sabotažą, pirma dalis jau vyksta“, – rašo karo propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(111)
(6)
(105)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: