„Da Vinčio vilkai“ skelbia apie tikrą rusų „skerdyklą“: „Rusus tiesiog žudome kulkosvaidžiais, jų puola daugybė“  ()

Bachmuto kryptimi tęsiasi aktyvūs mūšiai tarp Ukrainos kariuomenės ir Rusijos įsibrovėlių, kurie siekia visiškai užimti miestą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-13 „Da Vinčio vilkai“ skelbia apie tikrą rusų „skerdyklą“: „Rusus tiesiog žudome kulkosvaidžiais, jų puola daugybė“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenei pavyko iš priešo atkovoti svarbų kelią į Bachmutą, Donecko srityje, savo „Telegram“ kanale sako judėjimo „Honor“ vadovas Serhijus Filimonovas.

„Da Vinčio vilkai 500 metrų juostą, kuri yra paskutinis kelias į Bachmutą, atsikovojo ir su vienu batalionu išlaikė 1,5 mėnesio. O mūsų kaimynai saugojo apkasus, vedančius į kelią. Puikūs vyrai iš 92-osios brigados, 3-iojo bataliono“, – pabrėžia Ukrainos karys.

Beje, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariškiai parodė savo pozicijas, kurias Rusijos įsibrovėliai nuolat apšaudo. Pasak jų, „Da Vinčio vilkai“ laimėjo 100 % susirėmimų, o visi jų nuostoliai buvo tik nuo priešo artilerijos.

 

„Rusus be nuostolių žudėme kulkosvaidžiais, jų buvo daug daugiau“, – sako Bachmutą ir jo apylinkes nuo priešo atakų ginantys ukrainiečių gynėjai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(0)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: