„Iki gegužės 9 d.“ Generolas skelbia, kokį įsakymą gavo rusai (video)  ()

Pagrindinis Rusijos užpuolikų tikslas šiandien yra Bachmuto užgrobimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusai turi užduotį iki gegužės 9 d.“, – generolas Sergejus Krivonosas paskelbė pagrindinį okupantų tikslą artimiausiu metu. Jis pažymėjo, kad laikas informacinėje erdvėje veikia prieš rusus.

Okupantai iš visų jėgų stengiasi sumenkinti situaciją Ukrainos viduje, todėl jiems reikia šios mikropergalės – Bachmuto užgrobimo bet kokia kaina.

„Jie nori bent ką nors pasiekti, kad vėliau būtų galima tai reklamuoti informaciniais tikslais“, - interviu su Evgenia Kutnova aiškino karo ekspertas, kurio pasisakymą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Anot S. Krivonoso, įsibrovėliai Bachmute nesustos. Iki pergalės dienos, kuri bus švenčiama Rusijoje, jiems liko mažiau nei mėnuo, todėl rusai ir toliau mes savo kariuomenę į mėsmalę.

„Vagneritai“ išseko, ir RF ten jau pradėjo naudoti savo reguliariąją kariuomenę. Tai ir jūrų pėstininkai, ir desantininkai, bet ukrainiečių kulkos nesupranta, kur kas yra: jos pašalina visus, nepaisant to, kokią uniformą vilki priešas“, – pažymėjo generolas.  

 

Karo ekspertas taip pat prisiminė, kad du su puse mėnesio rusai bando apsupti ukrainiečių grupes Bachmuto apylinkėse. O dabar Ukrainai svarbiausia apsispręsti, ką šioje situacijoje daryti toliau, nes net Ukrainos prezidentas sakė, jog esant reikalui, galima būtų tolti nuo Bachmuto.

„Svarbiausia, kad šis sprendimas būtų priimtas laiku“, – pabrėžė S. Krivonosas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(2)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: