Visoje Maskvoje skamba, ką padarė iš Ukrainos sugrįžęs visiškai agresyvus „kadyrovcas“  (1)

Rusijoje buvo nutrauktas lėktuvo Chabarovskas-Maskva skrydis dėl nederamo čečėno, kovojusio prieš Ukrainą, elgesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijoje „specialioji operacija“ sukėlė vidaus problemų, apie kurias anksčiau įspėjo ekspertai. Balandžio 11 d., antradienį, dėl neadekvataus, agresyvaus iš karo grįžusio kariškio elgesio buvo nutrauktas skrydis Chabarovskas-Maskva.

Apie incidentą pranešė populiarus Rusijos „Telegram“ kanalas „Ostorožno, novosti“.

Paaiškėjo, kad įsisiautėjęs kareivis yra kilęs iš Čečėnijos. Jis dalyvavo kare prieš Ukrainą kaip liūdnai pagarsėjusio Rusijos ginkluotųjų pajėgų 70-ojo motorizuotojo šaulių pulko narys. Per kovinius veiksmus sužeistas jis grįžo namo ir dabar „rengia pasirodymus“.

Yra žinoma, kad čečėnas į Maskvą atskrido iš Chabarovsko, kur buvo gydomas ligoninėje. Iš Rusijos sostinės jis turėjo vykti į Čečėniją. Prieš laipinimą jis pašėlo.

Prieš pat pakilimą jis ėmė siautėti: pradėjo šaukti, skanduoti frazę „Alach akbar“ ir galiausiai pažadėjo susprogdinti lėktuvą“, - rašo „Ostorožno, novosti“.

 

Lėktuvo vadas buvo priverstas grąžinti lėktuvą į Chabarovsko oro uostą, kur okupanto jau laukė karo policija. Jis buvo sulaikytas. Savo neadekvatų ir agresyvų elgesį su teisėsaugininkais čečėnas aiškino tuo, kad esą buvo „pavargęs“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(4)
(88)

Komentarai (1)