„Sakau kaip strategas - ukrainiečiai bus tiesiog įsiutę“. Skelbiama didelė klaida, kurią padarė sužvėrėję rusai (video)  ()

Politologas Abbasas Galliamovas Ukrainos karo belaisvio mirties bausmę pavadino dar viena grėsme, kuri būtinai sukels priešingą efektą. A. Galliamovas pranešė apie naujus rusų bandymus įbauginti ukrainiečius: „Supykdysi priešą“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-13 „Sakau kaip strategas - ukrainiečiai bus tiesiog įsiutę“. Skelbiama didelė klaida, kurią padarė sužvėrėję rusai (video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos technologas Abbasas Galliamovas išsakė kompetentingą nuomonę apie rusų poelgį, gąsdinantį savo žiaurumu ir nežmoniškumu. Rusų publicistas mano, kad okupantai parodomosiomis karo belaisvių žudynėmis nori pasėti baimę, tačiau dėl to sulaukia visai kitokio rezultato, dar labiau telkdami ir supykdydami ukrainiečius. „Sakau kaip strategas - ukrainiečiai bus tiesiog įsiutę“.

Abbaso Galliamovo interviu kanalui „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Politikos mokslų kandidatas į televizijos laidos vedėjo mintį, kad Ukrainos kariškių egzekucija gali tapti dar vienu Rusijos Federacijos bandymu įbauginti, sureagavo: „Jei tai buvo daroma sąmoningai, tada kažkas davė nurodymą nupjauti galvą asmeniui, nufilmuoti, paskelbti tai, taip, tada šiuo atveju mes kalbame apie bandymus įbauginti, bet, tiesą pasakius, aš tuo nelabai tikiu, nes tai neproduktyvu, jau dabar akivaizdu, jog ukrainiečių negalima įbauginti“.

 

Vėliau Abbasas Galliamovas paaiškino, kodėl rusams nepavyks įbauginti ukrainiečių: „Jei tai nepasiteisino prieš metus, tai dabar, kai karas įgavo pagreitį, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos įrodė savo kovines savybes, kai rusų nebebijo, tai neveiks. Paliekant nuošalyje moralinį ir etinį komponentą, aš tiesiog tai konstatuoju kaip politinis strategas. Tai neproduktyvu: tu tiesiog subursi priešą, tu supyksi priešą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(1)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: