„JAV sužlugdė 3 itin pavojingas Mordoro operacijas“. Karo analitikas skelbia sensacingą žinią  ()

Švecas įvardijo 3 itin pavojingas operacijas, kurias sužlugdė JAV.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-15 „JAV sužlugdė 3 itin pavojingas Mordoro operacijas“. Karo analitikas skelbia sensacingą žinią  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo analitikas skelbia sensacingą žinią. Buvęs žvalgybos pareigūnas Jurijus Švecas teigė, kad dėl įslaptintos informacijos atskleidimo greičiausiai JAV laimėjo.

„Matau, kad toks Pentagono dokumentų atskleidimas kasdien vis labiau prideda „taškų“ Jungtinėms Amerikos Valstijoms“, – sakė buvęs žvalgybos pareigūnas.

Tada jis paaiškino, ką turi omenyje:

„Dėl dokumentų nutekėjimo turime štai ką: tapo žinoma apie Egipto ketinimus tiekti Rusijai 40 000 raketų sistemai „Grad“, bet tai neįvyko. Matyt, amerikiečiai gavo informaciją, ėjo, kalbėjosi ir raketos nebuvo perduotos. Egipto atstovas teigė, kad tokio košmaro jie dar nebuvo sapnavę. Tada Turkija, kurios viena įmonių derėjosi dėl ginklų tiekimo „Wagner“ per Malį, taip pat nesiėmė jokių veiksmų šia kryptimi. O dabar Kinija. Kiek teko girdėti pastaruoju metu pasisakymų, kad Kinija yra neutrali, ji neteikė, neteikia ir neketina teikti jokios pagalbos Rusijos Federacijai“, – sakė buvęs žvalgybos pareigūnas.

 

Po to Jurijus Švecas pridūrė:

„Taigi, JAV sužlugdė 3 itin pavojingas Mordoro operacijas. Ir tai yra neabejotinas pliusas JAV žvalgybai“, –  sakė Švecas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(2)
(93)

Komentarai ()