Dienos jau suskaičiuotos: Prigožino įsakymu pradėtas naikinti smogikų „Aukso fondas“ - kas nutiko?  ()

„Aukso fondo“ greitai nebeliks: ekspertas prognozuoja, kiek laiko išsilaikys patirties turinčių karių bendrovė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ Putinui buvo vertinga tuo, kad joje dirbo žmonės, turintys patirties, tačiau netrukus jų nebeliks. Jevgenijui Prigožinui priklausanti privati karinė bendrovė „Wagner“ kare Ukrainoje kasdien praranda vis daugiau samdinių. Tokiais okupantų likvidavimo tempais „Wagner“ personalo užteks kelioms savaitėms.

Tai „24 kanalo“ eteryje pareiškė Rusijos opozicijos žurnalistas Igoris Jakovenka. Pasak jo, Prigožinas dabar likviduoja „Wagner“ „aukso fondą“, kuris dar buvo likęs iki tam tikro laiko. Visa tai daroma siekiant užgrobti Ukrainos miestą tvirtovę Bachmutą, kad Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui būtų parodytas bent koks nors pasiekimas.

I. Jakovenka pažymėjo, kad po to, kai nebeliks vertingų „Wagner“ kadrų, V. Putinas suteiks J. Prigožinui galimybę verbuoti naujus samdinius į savo bendrovę, tačiau šie žmonės bus netinkami karui. 

 

„Wagner“ vertė Putinui buvo ta, kad ten buvo žmonių, turinčių patirties. Jie kariavo Donbase 2014 m., Sirijoje ir Afrikoje. Tačiau šių žmonių greitai neliks“, - sakė A. Jakovenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(216)
(9)
(207)

Komentarai ()